U bevindt zich hier: Home » Parcelshop

Pakket ontvangen

Heb je online een bestelling gedaan? Zodra het pakket klaar ligt, kunt u het pakket bij ons ophalen. e-mail/sms. Wanneer het Voor het afhalen is legitimatie (identiteitskaart, paspoort, of rijbewijs) verplicht.

 gls-logo.png

Pakket versturen

Nu een pakket versturen en bij ons afgeven? Heel makkelijk, je komt gewoon met het te verzenden pakket naar ons en wij maken het pakket klaar voor verzending en u betaal het direct in de winkel. Kijk voor meer info op: GLS.nl

245739_logo_dhlparcelshop.png

Online winkelen en verkopen is nu een stuk makkelijker. Bij ons als DHL Parcelshop kun je pakketten afhalen of versturen wanneer het jou uitkomt. Doordeweeks, ’s avonds maar ook in het weekend, zie onze openingstijden. De DHL Parcelshop is altijd dichtbij voor jou.

dhl muur.jpg

 

Pakket ontvangen

Heb je online een bestelling gedaan? Zodra het pakket klaar ligt ontvang je automatisch een melding per e-mail/sms. Wanneer het pakket na twee dagen niet is afgehaald ontvang je een herinnering. Na vijf dagen ontvang je nog een herinnering. Als het pakket na zeven dagen niet is afgehaald, wordt deze retour gestuurd naar de webshop. Voor het afhalen is legitimatie (identiteitskaart, paspoort, of rijbewijs) verplicht.

 

Pakket versturen

Nu een pakket versturen en bij ons afgeven? Maak eenvoudig je zending aan op dhlparcel.nl, betaal direct online of bij ons en geef het pakket af in onze winkel. Online en via e-mail/sms blijf je op de hoogte van de status van jouw pakket.

 

dhl express.png