U bevindt zich hier: Home » Nieuws » DHL Parcelshop

Datum: 10-12-20

DHL Parcelshop

Een pakketservice voor het verzenden en ophalen van pakketjes in ons dorp. Da's handig!! 


U hoeft niet meer thuis te blijven en ook niet meer zover weg te gaan om uw pakketje af te halen of te brengen voor verzending

Een pakketservice voor het verzenden en ophalen van pakketjes in ons dorp. Da's handig!!

U hoeft niet meer thuis te blijven en ook niet meer zover weg te gaan om uw pakketje af te halen of te brengen voor verzending.245738_logo_dhlparcel.png

Wij zijn een DHL ParcelshopOnline winkelen en verkopen is nu een stuk makkelijker. Bij ons als DHL Parcelshop kun je pakketten afhalen of versturen wanneer het jou uitkomt. Doordeweeks, ’s avonds maar ook in het weekend, zie onze openingstijden. De DHL Parcelshop is altijd dichtbij voor jou.

 

Pakket ontvangen

Heb je online een bestelling gedaan? Zodra het pakket klaar ligt ontvang je automatisch een melding per e-mail/sms. Wanneer het pakket na twee dagen niet is afgehaald ontvang je een herinnering. Na vijf dagen ontvang je nog een herinnering. Als het pakket na zeven dagen niet is afgehaald, wordt deze retour gestuurd naar de webshop. Voor het afhalen is legitimatie (identiteitskaart, paspoort, of rijbewijs) verplicht.

 

Pakket versturen

Nu een pakket versturen en bij ons afgeven? Maak eenvoudig je zending aan op dhlparcel.nl, betaal direct online of bij ons en geef het pakket af in onze winkel. Online en via e-mail/sms blijf je op de hoogte van de status van jouw pakket.

 

Ga naar de site van DHL Parcel en maak eenvoudig je zending aan 245738_logo_dhlparcel.png                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug