U bevindt zich hier: Home » Nieuws » Pharmox

Datum: 23-09-16

Pharmox

Het supplementen assortiment van Pharmox voor Hond, Kat & Paard !!

Pharmox
Alle Pharmox producten zijn speciaal samengesteld volgens recente wetenschappelijke inzichten. Bij Pharmox wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige grondstoffen van farmaceutische kwaliteit en zuiverheid. Alle productieprocessen vinden plaats onder de meest strenge richtlijnen. Op deze manier bent u gegarandeerd van het allerbeste voor de dieren waar u het meest om geeft.

 pea pot.png

          *****  N I E U W  *****

Pharmox PEA 100% Puur

Pharmox PEA 100% Puur bevat de voor dieren en mensen lichaamseigen stof Palmitoylethanolamide (PEA) die in de cel aangemaakt kan worden als reactie op bepaalde prikkels. Palmitoylethanolamide is al in diverse wetenschappelijke studies onderzocht  en daaruit kwamen vele positieve resultaten. Omdat PEA van nature in het lichaam voorkomt is het een middel dat effectief en veilig te werk gaat. PEA heeft wel enige tijd nodig om werkzaam te zijn omdat het op een natuurlijke en biologische manier in het lichaam van hond of kat werkzaam is.

Inhoud
Pharmox PEA 100% Puur is verkrijgbaar in een potje met 60 capsules..

Dosering
– afhankelijk van gewicht, zie gewichtstabel verpakking.

schema_hond_kat_pea

 Pharmox Hond & Kat PEA 100% Puur pot 60 capsules € 19,95

 

 

 

                  Zalmolie.png

             *****  N I E U W  *****

Pharmox Zalmolie 100% Puur

Inhoud: 425 ml
Gebruik: Afhankelijk van het gewicht van uw huisdier, zie gewichtstabel.

Pharmox Zalmolie 100% bevat geen toevoegingen en is geselecteerd op haar zuiverheid en kwaliteit zoals u van Pharmox mag verwachten. De natuurlijke zalmolie wordt via een koud proces gewonnen en is zeer geschikt voor dierlijke consumptie. Door de combinatie van vetzuren geeft zalmolie een verbetering van de vertering en heeft het een gunstige invloed op hart en bloedvaten, huid en vacht.

Dosering

 

 

 

 

 

phjarmox hond en kat 1ltr.png

Pharmox Hond & Kat Glucosamine

Pharmox Hond & Kat Glucosamine is een van de meest gebruikte supplementen voor honden en katten. Pharmox Hond & Kat Glucosamine is een uitgebalanceerde combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM die speciaal samengesteld is voor uw hond of kat.
De siroop is makkelijk te doseren en geschikt voor dagelijks gebruik.

Inhoud:
Pharmox Hond & Kat is verkrijgbaar in een flacon van 500 ml en een voordeelflacon van 1000 ml.

Dosering

 

 

pharmox paard.png

 

Inhoud Pharmox Dr. Horse Gewricht: 2 Ltr.

Dr Horse is een vloeibaar supplement met appelsmaak voor paarden en pony's.
Het product is een uitgebalanceerde combinatie van glucosamine, chondroitine en MSM die speciaal is samengesteld voor uw paard of pony. De siroop is makkelijk te doseren en geschikt voor dagelijks gebruik.

Glucosamine wordt gewonnen uit het pantser van schelp- en schaaldieren.

Chondroitine bestaat uit glucosaminesulfaatmoleculen die met elkaar verbonden zijn.

MSM (methylsulfonylmethaan) is de vorm waarin zwavel van nature voorkomt in levende organismen.

De aanbevolen standaard dagdosering van 100 ml is geschikt voor paarden van 550 tot 600kg. (volwassen warmbloed). Voor lichtere of zwaardere paarden / pony's kan evenredig omgerekend worden.

Dr. Horse Gewricht bij jonge paarden?
Dr. Horse Gewricht met glucosamine kan zonder problemen worden gegeven bij jonge paarden, dit wordt ook aangeraden. Wij adviseren om oudere paarden altijd te voorzien van Glucosamine.

 

 

naamloos.png

Pharmox Dr. Horse Magnesiumcitraat is 100% puur zonder enige toevoegingen. Magnesium is een enorm belangrijk mineraal in het lichaam van een paard of pony. Pharmox maakt enkel gebruik van grondstoffen van farmaceutische kwaliteit. Het productieproces vindt plaats onder de meest strikte en gecontroleerde omstandigheden.
 

Inhoud: 500 gram


Magnesiumcitraat draagt bij aan:
vink_icon.png De normale werking van spieren
vink_icon.png De normale werking van het zenuwgestel
vink_icon.png De instandhouding van normale botten en tanden
vink_icon.png De vemindering van vermoeidheid
vink_icon.png Een normaal eiwitcynthese
vink_icon.png Speelt een rol in het celdelingsproces


 

 

 

pharmox_producten.jpg

 

Wij hebben standaard de Glucosamine voor Hond, Kat & Paard en Magnesium citraat speciaal coor Spier & Zenuwgestel voor paarden op voorraad. Nieuw in ons assortiment: Pharmox PEA 100% Puur & Pharmox Zalmolie 100% Puur. Heeft u interesse in andere producten van Pharmox? Vraag het aan ons!

 

 

Terug